Pokopana Kristina Krupljan, žrtva monstruma koji nije smio biti na slobodi

veljača 27, 2017 maxportal
Share Button

U ponedjeljak je na groblju Markovo polje u zagrebu pokopana Kristina Krupljan. Tužan ispraćaj i lica najbližih na kojima se očituje nevjerica, tuga i bol zbog gubitka voljene Kristine.Kristina Krupljan (18) sa zagrebačke Volovčice krajem ožujka trebala je napuniti 19 godina, no njezin život bešćutno je ugasio njezin bivši dečko i stari policijski znanac David Komšić (19), koji se očito nije mogao pomiriti s činjenicom da Kristina ima novog odabranika.

Kristinu su ispratili i i njezini prijatelji i kolege uz vijence, svijeće i bijele ruže. Bol je na njihovim licima i više nego očita. Potreseni i zbog svega što se dogodilo stajali su u tišini. U rukama drže bijele ruže koje predstavljaju njezinu mladost.

U tužnoj koloni čula se pjesma “Moj lipi anđele”, a emocije se teško susprezale.

Svećenik je na pogrebu osudio ubojstvo, te dodao da mu je najdraži stih iz Biblije da sve ima svoje vrijeme, što ga je potaknulo da se zapita je li ovo stvarno bilo Kristinino vrijeme. Kazao je da je njezina smrt odraz ljudske zlobe, i da je Kristina bila cvijet koji još nije ni propupao, a netko ga je ubrao.

Na pogreb je došao i Mirko Fodor, njegova kćer išla je s Kristinom u školu i bili su susjedi.

Kristina je ubijena u monstruoznom činu koji je zgrozio Hrvatsku, a za koji je osumnjičen njezin bivši dečko David Komšić (19).

Protiv Komšića se na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu vodi postupak zbog prijetnji i nanošenja tjelesne ozljede bivšoj djevojci 2015. godine.

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor
Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvorKomentari
Share Button