Umro je Dragutin Majsak, šef sale poznatog restorana i ikona ugostiteljstva u Zagrebu

11 prosinca, 2020 maxportal
Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

U Zagrebu je u 56 godini života od posljedica moždanog udara preminuo Dragutin Majsak, dugogodišnji šef sale zagrebačkog restorana Vinodol i poznato ime zagrebačke i hrvatske restoranske industrije.



“Dragi naši gosti i prijatelji restorana Vinodol,

danas nas je napustio veliki čovjek, prijatelj, kolega, šef konobara, ober i naša hodajuća legenda Drago Majsak.

Zahvalni smo Gospodinu na svim godinama provedenim s njim koje je ispunjavao vedrinom, ljubaznosti i svojom autentičnošću!
Dragi naš Drago hvala ti od srca za sve divne trenutke provedene s tobom. Zbogom u vječnosti! Vole te tvoji Vinodolci”, objavili su iz  restorana Vinodol.

Drago Majsak radio je u Vinodolu dulje od trideset godina. Kao Vinodolov šef sale izvanredno je vodio servis restorana koji je u vrijeme jednog ručka ili večere morao poslužiti i po nekoliko stotina gostiju.

“Majsak je uvijek znao što stalni Vinodolovi gosti vole, ali se jednako srdačno odnosio i prema brojnim novim gostima. Bio je iznimno ljubazan, brz i profesionalan, perfektno je poznavao Vinodolov jelovnik i vrlo se dobro razumio u vina”, piše o Majsaku Kult Plave Kamenice.

“Drago je bio briljantan profesionalac, kolega s kojim je bilo užitak raditi, ali i moj dragi prijatelj. Zaista sam jako potresen,” rekao je za Dražen Boban, vlasnik Vinodola.

Majsak je ove godine osvojio Gault Milleauovu nagradu za najboljeg šefa sale u Hrvatskoj.

“Doživio je to kao krunu karijere,” opisao je vlasnik Vinodola, restorana koji se oprašta od svog Dragutina Majsaka, jedne od ikona zagrebačkog ugostiteljstva.

D.M. /Foto:cropix


Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •