POSLALI SU PONUDU: Najveća senzacija Lige prvaka dolazi po Dinamova veznjaka

travanj 15, 2018 maxportal
Share Button

Najveća senzacija Lige prvaka u svojim redovima želi vidjeti mladog nogometaša Dinama. Poslali su službenu ponudu, čeka se reakcija MamićaDosta se posljednjih mjeseci šuškalo o zainteresiranosti polufinalista Ligeprvaka Rome, za mladog Dinamovog dragulja Antu Ćorića. Bilo je raznih priča, raznih špekulacija, ali u petak navečer, negdje oko 21 sat priča je dobila vrlo zanimljive obrise.

Pozivajući se na vrlo pouzdane izvore Sportske novosti navode   da je Roma poslala službenu ponudu Dinamu za kupnju mladog veznjaka u iznosu od 5 (pet)  milijuna eura.

Ta vijest, zapravo je stigla iz talijanskih izvora, a vidjet će se kako će reagirati u maksimirskom klubu. AnteĆorić u posljednjim je utakmicama najavio svoj veliki povratak, odigrao je dosta dobrih minuta, pokazavši o kakvom se nogometnom dragulju radi.

Hoće li u Maksimiru pristati na ovu ponudu, nismo uspjeli saznati, možda će u plavom klubu tražiti i veću cifru. Međutim, ovu ponudu svakako valja notirati jer možda već na kraju ove sezone Ante Ćorić preseli u Rim.

Megy M. /foto.pxll

Komentari
Share Button