SCENE ZA PAMĆENJE: Ni Ronaldo nije vjerovao kad je pogledao prema tribinama

travanj 4, 2018 maxportal
Share Button

Junak ‘kraljevskog kluba’ u 3:0 pobjedi nad Juventusom u Torinzu  bio je Cristiano Ronaldo koji je poslije nogometne predstave oduševljeno stao pred novinare i podijelio svoje dojmove.‘Bio je to super gol. Što da kažem, bilo je fantastično. Nisam očekivao da ću tako zabiti, no pričajmo o utakmici’, zamolio je Ronaldo prisutne novinare.

Portugalac je zabio dva pogotka, od kojih je onaj drugi bio fantastičnim škaricama te je upisao asistenciju kod zadnjeg gola gostiju.

Poslije gola sa škaricama zapljeskali su mu i neki Juventusovi navijači.

 

 

Portugalac nije ostao hladan na počast koju je doživio u Torinu i navijačima Juventusa zahvalio se na aplauzima i ovacijama.
‘Bio je to nevjerojatan trenutak. Želim se zahvaliti Juventusovim fanovima zato što su napravili nešto fantastično, nešto što mi se nikad nije dogodilo tijekom cijele moje karijere.’

I da, Ronaldo se ne može pohvaliti da su mu suparnički navijači u prošlosti pljeskali poslije golova i odličnih utakmica, ali sada je i to doživio.

 

‘Utakmica je bila fenomenalna, jer smo zabili tri pogotka sjajnoj momčadi kao što je Juventus. Igrali smo jako lijepo i naravno da sam presretan, jer sam pomogao klubu s dva pogotka i asistencijom.

 

Real lovi treću titulu u nizu u Ligi prvaka.

‘Ovo je naše natjecanje. Volim igrati u Ligi prvaka. Imamo dobar rezultat, ali moramo biti oprezni u uzvratu.’

MP/foto:twitter

Komentari
Share Button

TAG