Ronaldo je oduševo škaricama, a svijetom se širi Zidaneova reakcija nakon gola

travanj 4, 2018 maxportal
Share Button

Pobjedom 3:0 u Torinu nad Juventusom madridski Real praktički  je osigurao nastup u polufinalu Lige prvaka. Prvo ime dvoboja svakako je bio Portugalac Cristiano Ronaldo, koji je zabio dva gola.Drugi gol Portugalca je spektakularan, ai dugo će se vrtiti u sportskim emisijama.

Cristiano Ronaldo još je jednom dokazao svoje nogometno umijeće i prvo je u trećoj minuti utišao domaće navijače u Torionu, a onda ih u drugom dijelu natjerao i da mu zaplješću. Zabio je spekatularan gol škaricama za 2:0,  a Zidane mu je na terenu skinuo šešir.

 

Kakav je gol zabio dovoljno govori reakcija njegova trenera, Zinedinea Zidanea, koji je jednako efektan gol zabio u finalu Lige prvaka Bayeru.

‘Ja možda jesam Realov trener, ali istovremeno volim nogomet i prirodna je reakcija slaviti takav gol. Buffon je u pravu, takvim igračima treba samo skinuti šešir. Messi i Cristiano Ronaldo su dobri kao Pele i Maradona’, pohvalio je Francuz Portugalca, a onda uz dozu ironije usporedio svoj i Ronaldov pogodak.

 

 

‘Možete usporediti ta dva gola. Moj je ljepši, ali ovaj je ‘noviji’. Možemo reći da je to jedan od najljepših golova u povijesti nogometa. Možda ne toliko lijep kao moj, ali…’, izjavio je Zidane uz veliki osmijeh i izazvao opći smijeh u dvorani.

Ronaldovom golu dive i igrači Juventusa, što potvrđuje i izjava braniča Andree Barzaglija.

‘To je gol s Playstationa!’

Megy M. /foto:twitter

Komentari
Share Button