DRAMA KRAJ VODICA: Sin jedinac upucao oca – policijskog specijalca! Pronađeno i tijelo majke

ožujak 26, 2017 maxportal
Share Button

U ČISTI Velikoj, mjestu u zaleđu Vodica, u garaži obiteljske kuće je jutros oko 11:15 pronađen pripadnik Specijalne jedinice policije Split.“Nakon dojave, u mjestu Čista Velika u svojoj obiteljskoj kući pronađen je mrtav 45-godišnji muškarac, pripadnik Specijalne jedinice policije Split. Okolnosti smrti se utvrđuju očevidom, a poduzimaju se i sve druge mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica vezanih za ovaj događaj”, javlja šibenska policija.

HRT je objavio da je u masliniku, tri kilometra od kuće, pronađeno i tijelo njegove supruge.

Čista Velika je pod opsadom brojnih pripadnika Interventne policije i kriminalista, neki od policajaca naoružani su i snajperima. Prema prvim indicijama, čini se da je 19-godišnji sin ubio oca i to hicima u čelo iz njegova službenog pištolja. Strahuje se da je ubio i majku, za koju se ne zna gdje je.

Prema neslužbenim informacijama, supruga i maloljetni sin preminulog policajca su nestali i za njima se traga. U interesu istrage i akcije u policiji ništa više nisu htjeli reći osim da je pronađen mrtav muškarac, piše Šibenik IN.

Prema neslužbenim informacijama, sumnja se da je 45-godišnjeg specijalca ubio njegov malodobni sin te da je u njega navodno ispalio pet ili šest metaka iz službenog pištolja, nakon čega je pobjegao, objavila je Slobodna Dalmacija.

U prvim objavama spominjalo  se da je riječ o 15-godišnjaku, a kasnije informacija nadopunjena objavom da sin ima 19 godina.

Ne zna se ni gdje je sin, a iako je policija u jednom trenutku u Mandalini na području Šibenika opkolila jednu kuću, u njoj ga nisu pronašli te su se policajci nakon nekog vremena udaljili.

Do krvoprolića je, kako doznajemo, došlo još u subotu oko 17 sati, a policiju je u nedjelju nazvao brat supruge preminuloga, nakon što mu se nitko nije javljao na fiksni telefon koji je nazivao.

Tijelo ubijenog policajca u garaži je bilo prekriveno plahtama.

Slobodna Dalmacija je objavila da se  19-godišnjak je u subotu navečer bio s prijateljima u jednom vodičkom kafiću kojima se navodno povjerio da je napravio nešto grozno, ali nije jasno je li im rekao što je točno učinio. Neslužbeno se spominje da je mladić imao problema s narkoticima.

Maxportal/foto:sibenikInKomentari
Share Button