Lošo govorio o agresiji na Ukrajinu! Srbi oduševljeni kako slavi Putina i Rusiju

9 ožujka, 2022 maxportal
Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Admiral Davor Domazet Lošo  gostovao je u Pocastu Velebit kod Marka Juriča i komentirao agresiju Rusije na Ukrajinu, koju Lošo, isto kao i Putin, zove  “specijalna operacija”.



“Rat je pokrenula okultna oligarhija, koja je nastala u Veneciji pa je preko Nizozemske došla u Veliku Britaniju, a iz nje u Ameriku”, započeo je svoju analizu umirovljeni admiral. “Okultna oligarhija vlada dubokom državom”, kazao je.

“NATO je od Drugog svjetskog rata služio američkoj okultnoj oligarhiji za pacifikaciju Europe. Putin je povukao crvene linije, nacionalna sigurnost Rusije je bila ugrožena sa svih strana”, nastavio je.

Lošo je ponudio i povijesni kontekst za agresiju Rusije na Ukrajinu.

“Ne zaboravimo da je u 10. stoljeću na području današnje Ukrajine uspostavljena Hazarska država, koju će – ona je trajala otprilike 300 godina – dokinuti ruski knez Svjatoslav. Hazari to nikad nisu oprostili Rusiji i zato je nametnuta Oktobarska revolucija koja je dobro razorila Rusiju”, rekao je.

“Ukrajinski jezik je narječje ruskog, Kijev nikad nije bio ukrajinski”

Zanimljivo je da Lošo nema dobro mišljenje o Stepanu Banderi i njegovim ideološkim nasljednicima. Smatra ih lutkama na koncu zapadnih obavještajnih službi.

“U Ukrajini je 2014. grubo izvršen državni udar s elementima nacističkih skupina inspiriranih Stepanom Banderom. Njegovi spomenici sada niču diljem Ukrajine. Ukrajina je stvorena u Oktobarskoj revoluciji, ukrajinski jezik je inačica ruskog jezika. Ukrajinski je narječje ruskog”, kazao je Lošo.

Slično kao i Putin poriče Ukrajincima da su nacija koja ima svoj jezik.

“Kijev nikada nije bio ukrajinski, nikada!” uskliknuo je Lošo u jednom trenutku. “U Ukrajini se provodila nacifikacija. Kako ne uvažavaju da je Ukrajina ruska zemlja?” pita se. Banderine snage opisuje kao “čisto nacističke” te se zgraža nad pozdravom “Slava Ukrajini”.

Za rat u Uktrajini kaže da nema nikakve usporedbe s Domovinskim ratom.

“Nikakve veze nema Domovinski rat s ovime što se događa u Ukrajini. Naš HOS se ne može uspoređivati s Azovom”, kaže Lošo koji ima razmijevanja za Putinove prijetnje nuklearnim oružjem.

“Putin nigdje nije govorio o nuklearnom oružju, nigdje ga nije spomenuo. On je u svojem obraćanju spomenuo snage odvraćanja, a to može biti i hipersonično oružje”, ističe hrvatski admiral.

Lošo  kaže da zna kada će završiti rat, koji doduše odbija nazvati ruskom invazijom ili ratom uopće, već govori stalno o “specijalnoj operaciji”.

“Znate kad će završiti ova operacija u kojoj će ruske snage pobijediti? Kada Rusi uđu u Dnjipro!”

“Ključ specijalne operacije koju je Rusija pokrenula su biolaboratoriji u Ukrajini. Ima ih 13, jedan je bio na onom Zmijskom otoku. Rusi su prvo uništili te laboratorije. U njima je trebalo proizvesti biobombu”, dodao je. Lošo tvrdi da Ukrajina nije kontrolirala te laboratorije, već je dozvolila da ih okultna oligarhija otvori na njenom tlu, a to je odobrio predsjednik Volodimir Zelenskij.

“Svaki narod ima svoj genotip. Mi Hrvati imamo ilirsko-dinarski genotip. I nema nikakvih Slavena. A Srbi su 60 posto glavni genotip turski. Što su oni radili u tim laboratorijima? Proučavali su genotipe. I ako se napravi ta biološka bomba, ona može uništavati pojedine etničke skupine”, nastavio je Lošo.

Ako je vjerovati Loši Putin je spasio svijet od novog i strašnog biološkog oružja. Sličan zaplet s biološkim oružjem koje genetski targetira  mete može se naći u bovom filmu o Jamesu Bondu.

“Ukrajina je htjela napasti Krim i Donbas”

Lošo tvrdi da je 22. veljače trebala “krenuti operacija napada ukrajinskih snaga na Krim i Donbas”. Putin je to zaustavio priznanjem neovisnosti Donbasa, tvrdi Lošo.  ( Ovdje terba pojasniti da je Donbas regija – Donjecki bazen – a dvije odmetnute pokrajine zovu se  Lugansk i Donjeck , op.a.)

Sumnjive su mu ukrajinske izbjeglice koje vidimo na TV-u.

“Pogledajte ove izbjeglice. Jel vi znate da postoji nešto što se zove glumci za krize? To je Hollywood razvio. Pogledajte ukrajinske izbjeglice u odnosu na naše iz Domovinskog rata. Naši su bili uplakani i ranjeni, a ovi su sređeni i dobro odjeveni”, ističe.

Lošo tvrdi da Rusi ne bombardiraju civilne, stambene zgrade i dječije vrtiće, nego da to rade ukrajinske snage. Tvrdi i da i da su nukleraku Zaporožju ( on je više puta ponovio Černobil) nisu gađale ruske snage nego su ju zapalili sami Ukrajinici. Tvrdi  da su spomenik Holokaustu u Harkivu pogodile Ukrajinci.

Govoreći o sankcijama kaže da će više  koštati Zapad nego Rusiju, jer da Rusiji ne treba Europa te će se okrenuti tržištima Indije i Kine.

Lošo je odjednom otkrio brigu za ljudska prava.

“Stvorila se antiruska histerija. U Zagrebu više neće izvoditi Čajkovskog! To su hitlerovske metode”, konstatirao je.

“Ovo je rat  Krista i Antikrista”

Lošo je tijekom dvosatnog intervjua često govorio o “ruskoj Ukrajini” te objašnjavao kako je Ukrajina poput Jugoslavije i da jedan (veći) dio zapravo pripada Rusima. Za sukob je kriv Zapad, a ne Rusija. Ukrajinu je okultna oligarhija gurnula u sukob s Rusijom. Hollywood je tvornica proizvodnje zla”, kaže Lošo.

“Ovo je boj Krista i Antikrista”, kazao je Lošo i Zapad proglasio Antikristom. “Ovo je sukob unutar bijele rase, a neka druga rasa stoji sa strane i čeka”, dodao je i predvidio da će sljedeći sukob biti u vezi s Tajvanom.

Zelenskom zamjera što se “oblačio u žensku odoru” i “hodao u štiklama”. On je eksponent liberalnog Zapada “gdje muškarac više nije muškarac”.

Admiral naglašava a on nije “proruski orjentiran, već prohrvatski”, unaprijed odgovorivši na napade “vučjeg čopora” koje očekuje.

Dodao je da je “geostrateg i analitičar koji je završio mnoge škole i napisao mnoge knjige” te se požalio što ga ne zovu u Otvoreno na HTV-u. Usprotivio se tome da Hrvatska Ukrajini šalje oružje, rekao je da se Hrvatska ne bi trebala zamjeriti Rusiji, već se držati po strani.

Zaključak: Ni rigidni Srbi ne brane ovako Rusiju i Putina kao što je to učinio hrvatski admiral Davor Domazet Lošo koji kaže da ima puno fanova u Srbiji. Pohvalio se da su ga u Srbiji nazvali “hrvatski vojskovođa”.

Čovek priča ono što misli i zna, a to se poklapa sa faktima. Svaka mu čast, nisam rusofil, Srbin sam, no istina mi je uvijek draga… Bravo za vašeg admirala, satkan je od dobrog ljudskog materijala, što je rijetkost danas.  Pozz. iz shumadije“, jedan je od reprezentativnih komentara iz Srbije.

D. Matković/Foto: Podcast Velebit


Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


-->