Odgođeno vjenčanje kćeri Miomira Žužula, mladoženja sve otkazao tri dana prije fešte

rujan 10, 2014 maxportal
Share Button

BIVŠI ministar vanjskih poslova u Vladi Ive Sanadera Miomir Žužul organizirao je svadbu za kćer Tionu Žužul, ali vjenčanje je navodno naglo otkazano. U kuloarima bliskim obitelji Žužul proširile su se dvije verzije nesretnog događaja: jedni neslužbeno kažu da se tri dana uoči svadbe u hotelu pojavio mladoženja koji je, navodno, sve otkazao, a, drugi, pak, također neslužbeni izvori, uvjereni su da je vjenčanje otkazano zbog smrtnog slučaja u obitelji mladoženje. Mladoženja nije iz Hrvatske.d44eb7bcd429afa96cbc4d7418f18ffa_700x550[1]

Nesuđena mladenka Tiona Žužul, asistentica je na London Business School

Iz izvora bliskog organizaciji otkazane svadbe doznaje se da je vjenčanje trebalo biti održano u splitskom Meštrovićevom kašteletu.

Svečana večera planirana je na terasi splitskog hotela Park, koji je u vlasništvu poduzetnika Bože Čule, Žužulova prijatelja. No u posljednjem trenutku sve je otkazano, a informacija o neuspješnoj svadbi ipak se proširila kuloarima.

– Večera je trebala biti za 200 ljudi, sve na vrhunskom nivou, ekskluzivno, ali tri dana prije je sve otkazano, ne znamo točno zašto, ali u hotelu se pojavio mladić, za kojeg pretpostavljamo da je mladoženja, i sve je otkazao. Ponudio je podmiriti troškove, ali koliko mi je poznato, nije ništa trebalo platiti – prenio je neimenovani izvor.

Bračni par Žužul, Miomir i njegova supruga Tatjana, viđeni su također ispred splitskog hotela, kako spremaju stvari u Mercedes te odlaze.

Direktor hotela, no nije nam želio ništa reći na temu otkazanog vjenčanja Žužulove kćeri.

Svadba je trebala biti organizirana za mlađu kćer, 30-godišnju Tionu Žužul, inače asistenticu na katedri Strategy and Entrepreneruship na London Business School.

Samozatajna Tiona je 2006. za Nacional dala intervju u kojem je ispričala da je nakon studija psihologije na Harvardu magistrirala na London School of Economics kao najbolja u generaciji.

Hrvatsku je napustila u trećem razredu osnovne škole kad se cijela obitelj odselila u Ženevu, gdje je Žužul 1993. preuzeo funkciju veleposlanika. Tri godine kasnije s obitelji se opet preselila u Washington zbog veleposlaničkog mandata oca.

Starija kći Ivana Žužul udala se tada za Ryana Broadheada u Dominikanskoj crkvi u Dubrovniku 2009.

Komentari
Share Button