Policija traga za crnim Mercedesom E klase ( ŠI-611-FR ) zbog ubojstva specijalca

ožujak 26, 2017 maxportal
Share Button

I dalje traje očevid u Čistoj Velikoj kod Stankovaca gdje je u nedjelju iza 11 sati pronađen mrtav 45-godišnji pripadnik specijalne policije Split.HRT je objavio je je u masliku, tri kilometra od kuće pronađeno i tijelo majke.

Iz Ravnateljstva policije izvijestili su da se osobni automobil Mercedes E klase, šibenskih registracijskih oznaka ŠI 611 FR dovodi u vezu s događajem u Čistoj Velikoj, te pozivaju građane, ako uoče vozilo da o tome obavijeste policiju na broj 192, mail adresu  [email protected]  ili u najbližoj Policijskoj postaji.

Sve okolnosti smrti 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije utvrdit će se kada policija završi istragu, kazala je glasnogovornica PU šibensko kninske Marica Kosor.

Prema pisanju lokalnih medija u vezi s ubojstvom spominje se 19-godišnji sin ubijenoga policajca, koji je navodno otišao u šibensku četvrt Mandalina gdje mu živi djevojka, pa je taj dio grada više sati bio pod policijskom blokadom, a policija je pretresala sva vozila koja su tamo ulazila.

Policija za sada nije potvrdila ta nagađanja. Iz Policijske uprave šibensko-kninske navode kako je riječ o teškoj situaciji i da u ovom trenutku ne mogu nikakve informacija davati u javnost.

MP/Foto:pxllKomentari
Share Button