VIDEO: BMW-om se pri punoj brzini zabio u naplatne kućice! Pogledajte video

srpanj 12, 2019 maxportal
Share Button

Sinoć poslijepodne je na naplatnim kućicama Sveta Helena, na A4 kod Zagreba, automobil punom brzinom naletio na dva vozila koja su čekala plaćanje cestarine. Potom je snažno udario u naplatnu kućicu i to u stranu na kojoj je sjedila blagajnica.Cijelu je kućicu uspio pomaknuti. Automobil je završio na boku, a ozlijeđeno je četvero ljudi.

– Hitna pomoć je bila tamo, a zvali su i vatrogasce da pomognu izvaditi ljude iz auta, prepričao je svjedok tragedije

Vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s djetetom. Prvi automobil u nizu također je oštećen i od siline udarca odbačen je nekoliko metara naprijed,

Prometnu nesreću u kojoj su u četvrtak poslijepodne na naplatnoj postaji Sveta Helena teško ozlijeđene tri osobe izazvao je 35-godišnji vozač BMW, utvrdila je zagrebačka policija.

Teže su ozlijeđene tri ozlijeđene osobe, među kojima je i jedno dijete, koje su bile  u automobilu Škoda mađarskih oznaka.  Vozaču Škode i djetetu liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb, a 38-godišnjoj putnici u KB Dubrava.

Prema neslužbenim podacima bračni par s djetetom u jako je teškom stanju, navodno su u induciranoj komi.

Iako je automobil udario u stranu na kojoj je sjedila, djelatnica naplatne postaje koja je bila u kućici srećom nije ozlijeđena

O nesreći se oglasio i nezavisni cestarski sindikat:

“Danas poslijepodne je na NP Sv. Helena automobil punom brzinom naletio na dva vozila koja su čekala plaćanje cestarine. Silovit udarac u stranu na kojoj je sjedila blagajnica naplatnu kućicu je doslovno pomaknuo. Ovo je već druga teška prometna nesreća na NP Sv. Helena u zadnjih godinu dana”, naveli su u objavi.

M. Marković/Foto:screesnhot

 

Komentari
Share Button