VIDEO: Kerum dovezao djecu i Fani na glasovanje pa se opasno zbunio

svibanj 21, 2017 maxportal
Share Button

ŽELJKO Kerum u svojoj limuzini dovezao je suprugu Fani, sinove i kćer na glasanje na  biračko mjesto u dječjem vrtiću Kaštelet na MejamaNakon glasovanja podijelio je s novinarima svoja očekivanja vezano uz rezultate na lokalnim izborima.

– U prosincu nitko mi nije davao nikakve šanse, ali ja osobno smatram da imam najveće šanse što su pokazale i ankete. Kampanju smo odradili vrhunski, to mi čak i oponenti tvrde. Mislim da je pobjeda moguća već u prvom krugu iako je za to potrebno 46 tisuća glasova – komentirao je Kerum, a osvrnuo se i na šanse koje njegov šogor Petroslav Sapunar ima u borbi za župana.

– Očekujem dobre rezultate HGS-a i na izborima za župana. Nadam se da će Sapunar izboriti svoje mjesto u drugom krugu, a vjerujem i da ćemo dobiti dovoljan broj ruku u županijskoj skupštini da bi donosili odluke u interesu svih stanovnika naše županije – zaključio je Kerum.

Na glasovanju  se malo zabunio dok je pomagao Fani da ubaci listić pa je u jednu kutiju ubacio listić viška. Uskočila je Fani i pomogla da listići završe u pravim kutijama.

Komentari
Share Button