Zekanović: ‘Žao mi je što Pupovac nije otišao ’95. na traktoru’

veljača 14, 2019 maxportal
Share Button

Hrvoje Zekanović, saborski zastupnik HRAST-a, optužio je Milorada Pupovca (SDSS) za govor mržnje zbog njegova istupa na sjednici u srijedu navečer kada je govorio o “neostvarenim i neiživljenim homoseksualcima u redovima katolika”, a u tom je kontekstu spomenuo i Zekanovića.“Žao mi je što Pupovac nije na traktoru otišao ’95.”, rekao je Zekanović na konferenciji za medije. Također je poručio pripadnicima srpske nacionalne manjine da bi na izborima trebali birati “nekog njegovog kalibra” a ne SDSS.

Pupovac je sinoć u raspravi među ostalim, govoreći o referendumskim inicijativama i prikupljanju potpisa, prozvao i Zekanovića:

“Kao što smo čuli danas ovdje, i prošlo je kao da nitko ništa nije rekao, a sve veliki kršćani, sve iznimni katolici i hrvatski suverenisti, koje ugrožavaju pederi, Srbi i ne znam tko drugi! A tko ih ugrožava? Oni sami! Neostvareni, neiživljeni pederi! U moralnom i svakom drugom smislu te riječi! (…) To su ti suverenisti koji navodno nude mogućnost, kao što to čini naš junak koji druge proglašava homoseksualcima i bježi van iz ovoga Sabora, takozvani Zekanović…”

MP/Foto:pxll

 

Komentari
Share Button